Blog

Özel Günlerinize Özel Ahşap Hediyelikler

İnsanların mutlu olmasını sağlayacak en büyük etken onları özel günlerde hatırlamaktır. Özel günler, insanlar istemese de aslında kutlanmaları istediği ve küçükte olsa bir hediye umut ettikleri günlerin başında gelmektedir. Bu günde onları iyi hissettirecek ufak bir hediyeyle birlikte birkaç güzel cümle, ömür boyu unutamayacakları bir anın yaşanmasına yardımcı olacaktır.

Bazı kimseler aldıkları hediyenin ne kadar pahalı olmasına dikkat etmektedir. Bu durumda en iyi hediyenin aslında en palı hediye olduğuna inanmakta ve küçük bir hediye için bile oldukça yüksek miktarlarda ödeme yapmaktadırlar. Oysaki insanlar pahalı hediyeler almak yerine karşı tarafın gerçekten de onları düşündükleri için küçük de olsa bir hediye almalarını beklerler. Bundan dolayı yüksek miktarlı hediyeler yerine daha uygun fiyatlı olan ama hediyeyi vereceğiniz kişi için özel olarak tasarlanmış olan bir hediye daha etkili olacaktır. Bu noktada bu özel günlerde insanlar için gerçekten de özel bir hediye vermek oldukça doğru bir karar olacaktır.

2007 yılında bir hobi olarak başladığı işi geliştirerek bir sanat haline dönüştüren Kerem Sertaç Şekür, bu konuda oldukça farklı eserler ortaya koymaktadır. Özel olarak tasarladığı birbirinden güzel ahşap objeler ve takılar sayesinde insanlara alabilecekleri uygun fiyatlı fakat oldukça etkileyici hediyeler sunmaktadır. Yaptığı ahşap çalışmalar sayesinde hem ülkemizde hem de dünyadan yoğun ilgi görmeye devam eden Şekür, çalışmalarına ara vermeden sürdürmektedir.

İlginizi Çekebilir