Blog

Ahşap Yüzükler Bursa’dan Tüm Türkiye’ye Gidiyor

Oldukça değişik bir yapıya sahip olan ahşap yüzükler ilk baktığınızda imkansız bir sanatın ortaya konmuş eseri gibi durmaktadır. Gerçekten de ilk bakıldığında oldukça değişik bir tasarıma sahip olmakla birlikte günlük hayatınızda da rahatlıkla kullanabileceğiniz bu tasarımlar sayesinde oldukça değişik ve güzel takılara sahip olabileceksiniz.

2007 yılında Bursa’da evinin altında ki garajda, sadece bir hobi olarak başladığı işe gösterilen yoğun ilgi sayesinde Kerem Sertaç Şekür, bugün birbirinden farklı tasarımları ortaya çıkarmaktadır. Tasarladığı birbirinden güzel ahşap yüzüğün insanlar arasında kullanılması ve Bursa’da küçük bir garajda başladığı bu işin dünyanın dört bir tarafına yayılmasıyla birlikte gelen sipariş yoğunluğu oldukça net bir şekilde hissedilmektedir. Özel bir sanatla yapılan bu muhteşem ahşap yüzükler hem değerli bir hediye olmakta hem de insanların bu değerli hediyeleri günlük hayatlarında da rahatlıkla kullanılabilir olmasını sağlamaktadır.

Tasarımında yurt dışından özel olarak getirdiği ahşaplarla başlayan Şekür, birbirinden güzel ve değerli ahşapları kullanarak ortaya çıkardığı yüzüklerin oldukça yoğun ilgi gördüğünü ifade etmektedir. Oldukça zorlu bir süreçten geçtikten sonra ortaya çıkan ahşap yüzüklerin sadece Bursa’yla sınırlı kalmadığını ülkemizin dört bir yanından siparişler geldiğini ifade eden sanatçı ayrıca yurt dışından da çok sayıda sipariş geldiğini eklemektedir. Şekür, gelen sipariş yoğunluğuyla birlikte yaptığı aralıksız çalışmalarla gelen siparişlere yetişmeye çalıştığını dile getirmektedir.

İlginizi Çekebilir