Blog

Size Özel Ahşap Yüzük Tasarımları

İnsanlara verilebilecek en güzel hediye, onlar için özel olarak tasarlanmış olan ürünlerdir. Özellikle birisi için tasarlanmış olan ve gerçekten de emekle hazırlanmış olan bir hediye, belki de ömür boyu unutamayacakları bir anın yaşanmasına yardımcı olacaktır. Bundan dolayı sıradan ve pahalı bir hediye almak yerine özel olarak tasarlanmış olan bir hediye insan üzerinde daha iyi bir etki bırakacaktır.

Son dönemde popüler olan ahşap yüzük tasarımı tam olarak da bu konuda size yardımcı olabilecek bir üründür. Bursa’da 2007 yılından beri ahşap sanatçısı Kerem Sertaç Şekür tarafından hayata geçirilen birbirinden güzel tasarıma sahip olan ahşap yüzükler, özellikle unutulmayacak bir hediye olmaya aday olduğunu ortaya koymaktadır. Sadece evinin altında ki küçük bir garajda bu işe başlamasına rağmen hızla tanınan ve görenlerin hayran kaldığı yüzükler tasarlamasıyla birlikte dünya geneline tanınan bir sanatçı olmasını sağlamıştır.

Özel olarak tasarlanan ahşap yüzükler için dilediğiniz herhangi bir talepte de bulunabilirsiniz. Sizin için özel olarak tasarlanan ahşap yüzüklerin tasarımında görmek istediğiniz tüm detaylar sanatçının elinden hayata geçecektir. Bu noktada yapmanız gereken tek şey satın almayı düşündüğünüz yüzüğün nasıl görünmesini istediğinizi sanatçıya iletmeniz olacaktır. Bu sayede hem unutulmaz bir hediyeye sahip olacaksınız hem de cebinizden fazla paranın çıkmasının da önüne geçmiş olacaksınız.

İlginizi Çekebilir